De Bierkaai, Winterkaai/Kaaibeach is Te Koop. Contacteer Immo Benny Simons voor alle info. Verschillende formules zijn mogelijk en bijna alles is bespreekbaar. Wij danken ons trouw en gewaardeerd cliënteel dat we 5 winters en evenveel zomers lang hebben mogen verwennen. Bedankt voor het vertrouwen. Cheers :@)

Brasserie de Bierkaai Te Koop

Welkom in WINTERKAAI

Winterkaai is dé gezelligste Evenementenlocatie met Feest- en vergaderzaal van 35 tot 250 personen.

Wij zien U en uw gezelschap graag snel op een van de georganiseerde evenementen, vergadering,
productvoorstelling, ontbijt, lunch, avondfeest, drink, after-work of Aprés Ski parties. Alles is mogelijk in Winterkaai. Reeds vanaf 35 personen.
We zullen tevens diverse eigen evenementen organiseren waar individuele reservaties en groepsinschrijvingen mogelijk zijn.

WINTERKAAI is een mengeling van de pure Oostenrijkse sfeer met een geut Oktoberfesten uit München, en dat in een ware Après Ski Stube. Kortweg een warme en supergezellige plaats, waar iedereen van klein tot groot zijn stek zal vinden. Wij ontvangen U graag in ons authentiek decor, met specifieke gerechten en dranken, tijdens WINTERKAAI.

Zie www.winterkaai.be voor alle info

 

Brasserie De Bierkaai, volledig vernieuwd.

Brasserie De Bierkaai - Viversel Heusden-Zolder is een gezellig en goed bereikbare Brasserie aan het kanaal in Heusden Zolder ter hoogte van fietsknooppunt 303.


Origineel concept met aangepaste openingsuren en hedendaagse kaart
met smakelijke gerechten en snacks.

Eigenaars/zaakvoerders Luc Van Esch, Mireille Peetermans en het KAAI-team kijken er alvast naar uit U te mogen ontvangen en bedienen.

Specialiteit : Huisbieren Zonderik100, Zonderik Tripel, Dubbel Donker en ZonderiX van het vat, Zonderi XII, Zonderik Cuvée, KAAIBIER onze eigen ongefilterde karakterpils, KAAIwhite en PINKE, BOLDERIAAN, Abt Fundum Blond & Bruin, alsook originele en frisse Cocktails zoals ZOJITO & KAAIva Spritz, Grill & Mossel kaart, Dagsoepen met brood, Trendy Fingerfood, Zonderik Stoofvleeskroketten, VERSE Pannenkoeken/Wafels en Ambachtelijk Hoeveijs, met extra aandacht voor Fiets, wandel en Eco-toerisme en o.a. Iventura Segway tours, Veilige kinderspeeltuigen (zandbak en reuze trampoline), FREE WIFI, Camerabewaking op speeltuin en fietsenstalling.

Onze binnenspeeltuin, de Samson Dubbeldekker Speelbus is de trekpeister bij uitstek. Uw kinderen zullen na het succes van de zandbak en de trampoline, zich kunnen uitleven in onze originele speelbus. U kan ondertussen rustig en gezellig binnen en buiten genieten met zicht op de kids. Brasserie de Bierkaai, KAAIGOED !!!    

Brasserie De Bierkaai is tevens erkend Limburgs Fietscafe met officiële electrische laadpaal.

Wij ontvangen ook Visa, Mastercard, Diners, Bancontact/Mister Cash en uiteraard maaltijdchecks.

Niet enkel bij mooi weer is het aangenaam vertoeven in Brasserie de Bierkaai, het hele jaar door kunnen kinderen en volwassenen hun hartje ophalen zonder in te boeten aan comfort en gezelligheid.

Voor de kinderen hebben we onze Samson Speelbus volledig verlicht en verwarmd. Speciaal voor de rokers hebben we de C-Smoke geplaatst. Deze revolutionaire, goedgekeurde, verwarmde rokersruimte is alweer een absolute primeur.

NIEUW is ons overdekt terras met sfeefvolle verlichting, voorzien van beschutting en verwarming.

Brasserie de Bierkaai is dé locatie voor uw familie- en bedrijfsfeesten. Voor ieder wat wils in een ongedwongen sfeer.

 

Kleurplaat Brasserie de Bierkaai

Kleurplaat Brasserie de Bierkaai met speelbus en springkasteel
Comments