De Bierkaai, Winterkaai/Kaaibeach is Te Koop. Contacteer Immo Benny Simons voor alle info. Wij danken ons trouw en gewaardeerd cliënteel dat we 5 winters en evenveel zomers lang hebben mogen verwennen. Oprecht bedankt voor het vertrouwen en de heerlijke momenten. Cheers :@)

Sinds 1 oktober 2016 zijn we gestart met de volledig uitverkoop van de inboedel, de decoratie en de uitrusting van Brasserie de Bierkaai. De afgelopen 5 maanden hebben we tientallen ernstige kandidaten mogen zien maar niemand met dezelfde voorkeur, ambitie, ingesteldheid en budget. De website van de Bierkaai maakt daarom nu plaats voor een cataloog van duizenden producten en voorwerpen die we nu uitverkopen om de overname daarna toegankelijker te maken.

In de cataloog al het keukenmateriaal, borden en bestek, glazen en bierbotten, ovens, bakplaten, diepvriezers, uitrusting, koelingen, verwarming en verlichting, meubilair, tafels en stoelen, tonnen en krukken, tafellinnen, kaarsen, wijnkoelers, inrichting, salons, zetels, decoratie van winter en zomer, pelletkachels, springkasteel, C-smoke, Trampoline tot de Samson speelbus. Ook onze bieren en sterke dranken worden kortelings aangeboden.

Na de totale uitverkoop en zal het pand in zijn oorspronkelijke vorm teruggebracht worden om neutraal en volledig gestript verkocht of gehuurd te kunnen worden.

Mis deze kans niet om iets van Fietstop303, de Bierkaai, Winterkaai, KAAIbeach en nog veel meer op de kop te tikken. OP=OP & WEG = WEG

Klik hier voor de cataloog

Brasserie de Bierkaai Te Koop